MICRONEEDLING & BB GLOW


VAD ÄR MICRONEEDLING?

Vid en microneedling behandling orsakar man  en kontrollerad skada i huden med hjälp av små, sterila nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan, när detta sker så frigörs tillväxtfaktorer och huden börjar producera nytt kollagen, vilket har en föryngrande effekt på huden. 


Varför microneedling?

  • Reducerar rynkor och fina linjer
  •  Reducerar stora porer
  •  Ger huden lyster och föryngring
  •  Reducerar ärr från ex. acne, kirurgi, brännskador


Rekommenderas att göra 3-6 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum för bästa resultat.


· Det tar 2-6 veckor innan synliga resultat uppstår, eftersom det tar den tiden för nytt kollagen och elastin att bildas.
· Hur många gånger som det behöver upprepas beror på vilken status huden har innan första behandlingen.
· Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet (ca: 1 år)


För djupare rynkor samt djupa ärr rekommenderas ett uppehåll på 6-8 veckor mellan behandling. Detta för att huden ska ha tid att reparera sig igen innan nästa behandling.

För mindre djupgående problem som fina linjer, porer eller pigmentförändring kan du ha ett uppehåll på 2-4 veckor mellan behandling.


Viktigt att inte vänta för länge emellan då effekten vi byggt upp kan försvinna och man får då börja om från början


VAD ÄR BB-GLOW?

BB-Glow ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton i ansiktet. Utmärkt för dig som vill jämna ut hudton, ljusa upp mörka ringar under ögonen samt täcka och jämna ut röda partier.


Behandlingen inleds med en lättare microneedling för att sedan arbeta in ett färgat serum med hjälp av sterila NANO-nålar.


BB Glow Treatment är årets mest moderna behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper samt hudnyanser.

Effekten märks redan efter den första behandlingen, dock förstärks serumets effekt i ca två veckor.


För bästa resultat med en effekt som håller i på upp till 6-12 månader beroende på hudtyp rekommenderas en kur på 2-4 behandlingar med fyra veckors mellanrum.


Vill man bibehålla resultatet längre kan man göra 1-2 behandlingar i månaden.

Copyright © All Rights Reserved -  www.salongglam.se